English

HSP: zegen of plaag?

Begrijp dat in de tijd waarin wij nu leven er een overload aan informatie op ons afkomt door verschillende media. We worden geabsorbeerd door de informatie die op ons allen afkomt, dit veroorzaakt veel activiteit in de vorm van teveel gedachten in ons brein. Daardoor belemmeren wij (ongewild) dit stukje leven om door Het Leven geraakt te worden. Als je geraakt wordt door iets, dan is het de moeite waard om ervoor te leven toch, of niet?

Je kan het vergelijken met je nieuwste gadget, bijvoorbeeld je mobiele telefoon. Hoe meer je er vanaf weet, des te beter je het kan gebruiken voor ultieme doel en potentieel, anders maak je alleen foto’s met een telefoon waarmee je ook had kunnen bellen. Alleen: als je dit nou eerder geweten had……………………….

Als een HSP (Hoogsensitieve Persoon) ben je begaafd met het potentieel dat Het Leven jou meteen op een dieper niveau kan raken, dan de meeste mensen die aan de oppervlakte leven. Het is dat je (nog) niet weet hoe Het Leven ‘gebeurt’ en ‘ontstaat’ in het moment van NU en hoe je het beste je HSP hierop kan afstemmen in deze maatschappij.

Misschien ben je naar een paranormaal therapeut geweest of je hebt workshops bijgewoond voor HSP-ers. Het maakt allemaal niet uit. De vraag blijft, heeft het geholpen? Weet je nu wie je bent en waarom deze hoge sensitiviteit jou altijd overkomt? Het is je diepere kern van Bestaan die reikt naar de oppervlakte (je lichaam) om zichzelf te kunnen uitdrukken, om expressie te vinden.

In deze workshop ga je snappen hoe het leven in het NU elk moment weer ‘ontstaat’ en ‘gebeurt’. Je gaat begrijpen dat Het Leven in de vorm van Bewustzijn alles uit jouw ‘trekt’ om deze creatie te vervullen. Het is precies als dit: je kan alle programma’s downloaden op je tv als je satelliet goed afgestemd is op de te ontvangen programma’s.

Ben jij er klaar voor om te begrijpen wie je bent en wat er met je gebeurt als HSP-er?

Neem contact op