English

De docent

Yoga docent Charadha Primkoemarie

”Old School Yogi”

Master in Yoga, Charadha Primkoemarie is een ‘Old school yogi’
Waarom ‘old school yogi?’
Ik geef les vanuit directe kennis en direct weten. Vanuit de oeroude wijsheid en filosofische onderleggers, zoals de Bhagavad  Gita, Patanjali Yoga Sutra’s en Hatha Yoga Pradipika. Het is jij en de yogamat in de les, verder niks. Door de manier van lesgeven kom jij bij je ware natuur van liefde, vrede, stilte, vrijheid en eeuwig geluk. Hiervoor gebruik ik  zelfreflectie, yoga asanas, pranayama, chanting, meditatie en verschillende kriya’s . 

Ik ben opgeleid door gerealiseerde yogi’s en verlichte meesters  die de ware aard van zichzelf in essentie hebben ervaren. 

Al meer dan 25 jaar, heb ik naast mijn vaste baan, spirituele- en yoga opleidingen gevolgd. Verschillende Yoga opleidingen en masterclasses, met meer dan 2000 uur heb ik in mijn rugzak zitten.
In 2019 ben ik afgestudeerd als Grootmeester in de Yoga en hiermee heb ik in Nederland de hoogste titel behaald. Deze opleiding heb ik gedaan bij Stichting Raja Yoga te Nieuwegein bij Yogabrahmacarya, Grootmeester Yoga, Klaas Stuive MCM. 

Ik werk momenteel fulltime bij een non profit organisatie als operationeel expert en ik ben HBO afgestudeerd. Daarnaast ben ik moeder en wandel ik graag in de bergen. Watervallen en lekker vegetarisch eten, daar kun je mij altijd voor wakker maken. Naast mijn werk en zorg voor mijn dochter ben ik dol op Yoga en alles wat daarbij hoort. Daarom ben ik dit spiritueel centrum/ Yoga Shala Yoga Hart Zwolle gestart.

And Now Yoga
Ik heet jullie allen van harte welkom in de yogalessen, persoonlijke sessies en workshops en wens jullie een plezierige reis op het pad van Yoga. Je gaat een gebied betreden wat je nog niet kent. Ik zal je de map geven en als je wilt zal ik je TomTom zijn. Vier elk moment het leven.

In Liefde,
Charadha Primkoemarie

Menu Title