English

Veelgestelde vragen

Hier nog wat extra aanvullende informatie.
Stuur gerust een email als er iets niet tussen staat.


Yoga Hart Zwolle hanteert de schoolvakanties van Regio Noord. Er is in die periode aan aangepast rooster. Houdt het rooster in de gaten.

Hatha Yoga & Kriya Yoga bij  Yoga Hart Zwolle. Dit is Yoga voorbij alle stijlen, want Het Zelf kent geen Yoga stijl. Het is de onthulling van transformatie. Ervaar het Leven precies hoe het IS.

De Algemene voorwaarden staan bij het lesrooster.
– Kom in Liefde en Blijdschap
– Wees Liefde
– Praat Liefde
– Uw gedrag is de reflectie van Liefde

Een losse yogales of workshop volgen is natuurlijk mogelijk. Houd wel in je achterhoofd dat je ook niet meteen kon wegfietsen, toen je leerde fietsen. Alle yogalessen en workshops zijn toegankelijk, beschikbaar, open voor alle studenten, van beginner tot gevorderd.

Als je de volledige potentie en diepte van het leven wilt ervaren, dan ja, doe Yoga.

Overleg altijd eerst met de dokter voordat u de lessen bijwoont.

Overleg altijd eerst met de dokter voordat u de lessen bijwoont.

Voor behalen van goede resultaten en om in je bewustzijn te zijn, hierbij een paar richtlijnen betreft eten. Alle Yoga lessen worden gevolgd op een lege maag. Als je voeding nodig hebt dat kun je licht verteerbaar voedsel nuttigen, zoals fruit. Drink geen koffie, thee of sapje voor de les. De beste manier om de lessen te volgen is op een lege maag. Je kunt (warm) water drinken.

Voor eigenlijk alle yogalessen en workshops geldt dat het beste is om 4 uur voor aanvang van de les nuchter te blijven, dus niet eten! Wil je toch wat eten dan kun je max. 2 uur voor de les nog wat lichts eten zoals fruit en/of water. Na de les kun je volop eten 🙂

Om in de asana’s te bewegen en om comfortabel op de yogamat te zitten wordt er geadviseerd om comfortabele kleding te dragen, geen strakke kleding rond de buik of maag.

Tijdens alle yogalessen, workshops en sessies kun je je bril blijven dragen of contactlenzen inhouden, tenzij de Grootmeester andere richtlijnen geeft tijdens de les.

Het wordt niet gewaardeerd wanneer je je telefoon aan laat staan tijdens de les. Beste is als je de mobiele telefoon uitzet. Bij bijzonderheden even vooraf de Grootmeester inlichten.

De yogastudio is boven de winkel van Specsavers gevestigd. Je moet meerdere trappen op lopen door de winkel van Specsavers om bij de yogastudio te komen. Daarom: vijftien (15) minuten voordat de les start of voor de workshop start, zullen de deuren geopend zijn. Vijf (5) minuten voordat de les begint draai ik de deur op slot. Dit is om de kwaliteit van de lessen te waarborgen.

 

Load More


Richtlijnen

Wees op tijd in de yogastudio. 15min voor de les gaat de deur open en 5 min voor de lestijd gaat de deur dicht.
Omdat we werken richting het bewustzijn, heb je stilte nodig in de omgeving voor behalen van maximale resultaat. Deze kwaliteit kan ik waarborgen: ik manage de tijd en energie flow tijdens de lessen. Het enige wat jij hoeft te doen is: jeZelf totale aandacht geven.

Als we dit samen kunnen doen, dan zijn er heel veel mooie dingen mogelijk! Ben jij er klaar voor?

Neem contact op

Menu Title