English

Workshops

Houd de agenda in de gaten!


Workshop Meditatie

In deze workshop ga je begrijpen wat de gewoonte van onze brein is en hoe meditatie kan ‘gebeuren’, kan ‘ontstaan’. Meditatie is niet iets wat je kan doen, het is iets dat ‘gebeurt’, dat ‘ontstaat’. Het is een ‘happening’. Het is net als -houden van-. Je kan niet zeggen ‘ik ga nu van je houden’, nee, liefde is gebeurt (love has happened). Het is een gebeurtenis, een innerlijk gevoel of een innerlijke sensatie.

Meer informatie


Workshop Chanting

In deze workshop leer je verschillende chants, de wetenschap en de betekenis daarachter. Door het chanten verbind je jeZelf met deze existentiële frequentie. Chants zijn kleine krachtcentrales in de vorm van Sanskriet letters, die weer woorden maken wanneer ze bij elkaar gezet zijn.

Meer informatie


Workshop Pranayama

Pranayama betekent ademtechniek. Het woord pranayama kan gesplitst worden in twee woorden: prana en ayama. Alle vormen van energie is prana, het wordt levensenergie genoemd. Alles in deze creatie, in deze wereld, is levensenergie welke zich in verschillende vormen manifesteert. Ayama betekent in het Sanskriet “ervaren van de dimensie ervan”.

Meer informatie


Workshop Gewoon gelukkig, zonder enig reden

In deze workshop duiken we in de verschillende lagen van ons bestaan: lichaam, adem, brein, wijsheid en de ziel. We zullen het hebben over Purusha (Het Bewustzijn) en Prakriti (Natuur). En hoe het leven elk moment weer ‘ontstaat’, alleen in het NU.

Meer informatie


Workshop Let’s talk about seks baby

Deze workshop gaat over het onderwerp SEKS vanuit YOGIC perspectief. Ons gehele brein is geobsedeerd met verlangens, seks is een van deze verlangens. Waarom?

Meer informatie


Workshop HSP: zegen of plaag?

In deze workshop ga je snappen hoe het leven in het NU elk moment weer ‘ontstaat’ en ‘gebeurt’. Je gaat begrijpen dat Het Leven in de vorm van Bewustzijn alles uit jouw ‘trekt’ om deze creatie te vervullen.

Meer informatie


Workshops voor bedrijven

Wil je een keer wat anders voor je bedrijf en medewerkers? Laat ons dan een dag(deel) verzorgen! Yoga Hart Zwolle biedt verschillende workshops en lezingen aan, aangaande persoonlijke ontwikkeling van medewerkers vanuit yogic perspectief.

Meer informatie