English

Yoga Healing Sessie 30 minuten

Healing sessie: 30 minuten
Kosten: 50 Euro

Yoga gaat over het ervaren van wat je in werkelijkheid bent: Liefde, Vrede, Stilte, Vrijheid en Geluk.
Gezondheid is een bijproduct dat ontstaat door beoefenen van Yoga.
Wanneer je met jeZelf op het diepste niveau bent dan is resultaat gegarandeerd. Je kunt je voorstellen dat wanneer er al zulke goede resultaten worden geboekt door alleen al met het fysieke aspect bezig te zijn, wat zou er dan gebeuren als je bij de kern van jeZelf komt??

Wil je op een zachte en persoonlijke manier heel gericht werken aan je gezondheid en welzijn? Dan is een Healing Sessie wellicht iets voor jou.

Tijdens de Yoga Healing Sessie behandel ik jou veelal in stilte. Je zit hierbij op een stoel op je ligt op een behandeltafel met kleding aan.
Tijdens de healing sessie stem ik mijZelf af op mijn Essentie, de bron van Liefde, Vrede, Stilte, Vrijheid en Geluk. Prana (levensenergie) gaat door mijn lichaam stromen en daardoor stroomt de Prana ook door jou lichaam.  Mijn handen plaats ik ergens op jou lichaam waar het nodig is. Door deze stroming worden blokkades in je chakra´s en fysieke lichaam opgeschoond, waardoor je je direct beter voelt.

Juist als je denkt dat jij of je lichaam totaal ongeschikt zijn voor yoga, een healing sessie, zou het wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt. Omdat je bij yoga healing sessie zelf ‘actief’ meewerkt (lees: ontspant door te ademen) leer je je lichaam beter kennen en word je bewust van Jezelf. Yoga Healing Sessie kan confronterend zijn omdat je jezelf beter leert kennen. En daarmee leer je ook vastgeroeste patronen die je beperken doorbreken. Met yoga Healing Sessie werk je aan de omkering daarvan door je bewust te worden van de onderliggende patronen die klachten veroorzaken. Dan pas kan het lichaam echt ontspannen.
Yoga Healing Sessie vermindert stress, maakt je soepeler en sterker, verbetert de bloedsomloop en bloeddruk, versterkt je botten, stimuleert je immuunsysteem, vergroot de zuurstofopname in je lichaam en het heeft een positief effect op je humeur en je algemene gevoel van welzijn.
Yoga werkt op allerlei fronten tegelijk. Je maakt je spieren en het bindweefsel sterker en soepeler en dit beïnvloedt je hele lichaam: je bloedsomloop, het lymfesysteem, spijsvertering en niet te vergeten je ademhaling. Je hoofd wordt rustiger en daardoor kalmeert je zenuwstelsel waardoor de productie van stresshormonen vermindert.

Neem contact via whatsapp met mij op voor een Yoga Healing Sessie.