English

Eén op Eén Sessies

Wat kun je verwachten?

Mensen komen met uiteenlopende klachten bij mij voor 1 op 1 sessie, zoals: – slapeloosheid – stress – niet kunnen ontspannen – hartklachten – frozen shoulder – depressie(s) – angstaanvallen – stijfheid spieren, gewrichten-  burn-out – huidproblemen – en noem maar op. Coaching daarbij is van groot belang.

Werken met levensenergie

In de 1 op 1 sessie stem ik mij af op jou om jou levensenergie ‘Prana’ te laten doorstromen zodat jij zelf de capaciteit opbouwd om bij jeZelf te zijn en je zelfgenezend vermogen Zelf activeert. Alles in deze Creatie is levensenergie ‘Prana’. Prana zit in een mens en is ook aanwezig buiten de mens, in de Natuur. Wanneer wij niet verbonden zijn met de levensenergie ‘Prana’ dan ontstaan er blokkades in ons lichaam en subtielere lagen van ons Zijn. Hierdoor ontstaan ziektes op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

Wie ben ik?

Ik ben Charadha Primkoemarie, Grootmeester Yoga i.o, hoofddocent bij Yoga Gita Zwolle. Internationaal erkende Yoga diploma’s, geregistreerd bij Yoga Alliance Professionals en Samenwerkende Yogadocenten Nederland. Mens, vriend, moeder, echtgenoot, hoofddocent Yoga en al jaren Yogi en verliefd op de bergen en wandelen in Oostenrijk.
—–Alles is tijdelijk, het Zelf is eeuwig——–

Mijn ervaring met coachen van mensen:

Ongeveer twintig jaar van mijn leven heb ik mogen werken bij de Nationale Politie. Een hele goede werkgever trouwens. Ik heb daar in verschillende functies gewerkt, van politieagente op ‘straat’, daarna als rechercheur gespecialiseerd in zedenzaken en de laatste tien jaar als leidinggevende op verschillende afdelingen. Ruim 15 jaar had ik een nevenfunctie als vertrouwenspersoon bij de Nationale Politie. Tijdens mijn leidinggevende baan en de functie als vertrouwenspersoon heb ik veel collega’s kunnen coachen en begeleiden. Daarnaast heb ik mijn bachelor degree (diploma) gehaald voor de HBO opleiding Human Resource Management & Labour Relations. Tijdens deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen naar een andere baan. Daarnaast heb ik meer dan twintig jaar ervaring met mediteren.

Mijn kracht ligt in de luistervaardigheid, directheid, compassie en ik blijf bij de feiten van Het Leven. Elke sessie is weer anders omdat elk moment weer anders is, net als een stromende rivier. Stilte is een onderdeel van de sessie(s) en de richting is naar je Zelf/ de Ziel.


Kosten zijn €75 voor 60 minuten

 

Menu Title